CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, July 10, 2011

Baby dah 5 Bulan..Esok Minum air gula

Alhamdullilah..anak mama sihat didalam kandungan, dah terasa bergerak2 tengah kungfu dalam tummy nie..dok elok2 ye sayang....kadang2 dok saja2 macam nak tergelak pon ada bila rasa gerakakan dalam perut nie..tertanya2 Lapar ke sayang..tak selesa ker..or saja nak main2 dengan mama hiihhii..so aktif terasa geli lak kadang2 tu..terima kasih tuhan kerana memberi aku peluang merasai semua ini..Alhamdullilah syukurpada mu Ya Allah.
tapi minggu nie mama x de mood,rasa penat then x selera nak makan kesian baby mesti laparkan maafkan mama yer sayang.
Esok 11July 2011
Hemm mlm nie dah kena posa sebab esok nak kena minum air gula Hopefully Ok lah..maklumlah history keluarga ada yang mengidap kencing manis nie then berat Mama pulak 80> overweight..